FinansWatch

Kapitalfondsforening henter ny chef fra Børsens spalter

Brancheorganisationen for kapital - og venturefonde samt business angels, DVCA, har fundet en ny direktør, efter at den hidtidige chef skiftede til ejendomsbranchen.

Foto: DVCA

Henriette Kinnunen bliver ny direktør for DVCA. Det oplyser foreningen, der organiserer kapital - og venturefonde samt business angels i en pressemeddelelse.

Henriette Kinnunen er tidligere chefjurist i den borgerlig-liberale tænketank Cepos og har senest været lederskribent på Børsen via sit eget firma Kinnunen. Tidligere har hun også været ansat hos konsulentfirmaet Grace PA og advokatbureauet Bech-Bruun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs