FinansWatch

Tidligere Skat-ansat nægter bestikkelse: Fik 145.000 kr. for en uges arbejde

I sagen om svindel med udbytteskat nægter de to tiltalte sig fortsat skyldige. Under fredagens retsmøde blev fremlagt et brev, der viser en refusionsbetaling på 37,4 mio. kr., men den tidligere Skat-ansatte fortalte, at han blot havde lavet brevet for sjov sammen med sin medtiltalte, en 47-årig dansker. Det skriver Finans.  

Foto: Joachim Adrian/Polfoto

Sagen om svindel med refusion af udbytteskat fortsatte fredag på anden dag i retten i Glostrup. Her er en 68-årig tidligere ansat i Skat sammen med en 47-årig dansker tiltalt for svindel med udbytteskat for 37,4 mio. kr. Førstnævnte menes blandt andet at have modtaget bestikkelse for 2 mio. kr., men sagde i retten, at der blot var tale om lån på ubestemt tid. Det skriver Finans

Fredag kom det frem, at der på den tidligere Skat-ansattes adresse var fundet et brev om tilbagebetaling af de 37,4 mio. kr. Men dette brev, forklarede den 68-årige blot var et brev, han havde lavet for sjov sammen med den 47-årige. Selvom det er den 68-åriges medarbejdernummer, der er blevet brugt til at behandle refusionsansøgningerne fra den 47-åriges selskab, så nægtede han kendskab til sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs