FinansWatch

Nykredit omfatter delvis tilbagebetaling af bidragsforhøjelser til erhvervskunder

Realkreditkæmpen er klar til også at tilgodese sine omkring 40.000 erhvervskunder med realkreditlån, hvor nogle kunder sidste år blev ramt af forhøjede bidragssatser. Således omfattes erhvervskunderne nu også af de såkaldte kundekroner, som er en delvis tilbagebetaling af gebyrstigningerne. (Rettet.)

Foto: /ritzau/Martin Lehmann

Rettet klokken 10:34: Af denne artikels underrubrik fremgik det tidligere, at alle Nykredits erhvervskunder sidste år blev ramt af bidragsforhøjelser. Det er ikke korrekt. FinansWatch beklager fejlen.

Hvis investorløsningen, der blev præsenteret for en uge siden i forbindelse med fem pensionskassers opkøbsinteresse i Nykredit, bliver til virkelighed, udvider Nykredit/Totalkredit sit eksisterende tilbagebetalingskoncept til også at omfatte erhvervskunder på lige fod med de private kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs