FinansWatch

Nets vil bredere ud i Europa under nye ejere

Under et nyt ejerskab er det naturligt at se på, hvordan betalingsformidleren Nets kan gå ind på flere markeder i Europa. Derfor er Nets parat til at gentænke sin nordiske strategi, siger finansdirektør efter "solidt" kvartalsregnskab.

Klaus Pedersen, finansdirektør i Nets. | Foto: Presse

Nets skal ikke længere kun forstå sig selv som en nordisk betalingsformidler, men derimod jagte muligheden for at komme bredere ud i Europa, når betalingsformidleren forventeligt til næste år bliver afnoteret fra børsen under nye ejere.

Sådan lyder det fra finansdirektør i Nets, Klaus Pedersen, til FinansWatch ovenpå, at betalingsformidleren har aflagt regnskab for tredje kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs