FinansWatch

Regeringen forlænger opfordring til udstrakt hjemmearbejde

Fra søndag bliver en lang række coronarestriktioner lempet, men opfordringen til hjemmearbejde forlænges til 31. januar.

Hjemmearbejdsplads. | Foto: PROSA/PR

I starten af december opfordrede regeringen til udstrakt hjemmearbejde i forbindelse med omikron-variantens entre i det danske samfund.

En lang række af de restriktioner, som blev indført sammen med opfordringen, vil blive ophævet fra på søndag. Det gælder bl.a. en åbning af kulturlivet og et højere loft for deltagere til indendørsaktiviteter.

Opfordringe til udstrakt hjemmearbejde gentager regeringen dog på dagens pressemøde.

Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), ser frem til en mere normal hverdag, men er sikker på at virksomhederne i hendes sektor vil lytte til opfordringen.

"Jeg er sikker på, at langt de fleste i sektoren ser frem til en mere normal hverdag, men jeg er ikke i tvivl om, at sektoren fortsat vil følge opfordringen til hjemmearbejde i det omfang, det kan lade sig gøre, fordi vi alle har et ansvar for at bremse smittespredningen," siger Nicole Offendal i en kommentar.

Opfordringen vil i første omgang sammen med de fortsatte restriktioner, som eksempelvis fortsat lukning af nattelivet, gælde frem til 31. januar.

GF Forsikring sender kvart milliard ud til kunderne i overskudsdeling

Storbank indgår forlig efter anklage om datalæk: Betaler trecifret millionbeløb til kunder 

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs