FinansWatch

Tysklands centralbankchef træder tilbage

Jens Weidmann, der står i spidsen for den tyske Bundesbank, vil forlade centralbanken ved udgangen af året "af personlige grunde".

Jens Weidmann træder tilbage fra Bundesbank efter mere end 10 år som centralbankchef. | Foto: LISI NIESNER/REUTERS / X02762

Tyskland må ved udgangen af året sige farvel til sin centralbankchef, Jens Weidmann, der har stået i spidsen for Bundesbanken siden mai 2011. Det skriver FinansWatchs tyske søstermedie, FinanzBusiness.

Mediet fortæller, at hans opsigelse kommer som en overraskelse, og at han har sendt et brev til sine medarbejdere, hvor han beskriver årsagen til sit farvel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs