FinansWatch

Virksomheder vil have seks år til at betale coronalån af

Fem erhvervsorganisationer beder regeringen om, at virksomheder får flere år til at betale gælden fra coronakrisen af. Det er samtidig stadig uafklaret, hvilken rolle bankerne kan få.

Det er blandt andet restauranter, som har været hårdt ramt økonomisk under finanskrisen, og som kan få svært ved at betale gælden tilbage på kort sigt. | Foto: PR

De fem erhvervsorganisationer Dansk Industri, Dansk Erhverv, Horesta, SMV Danmark og Danmarks Restauranter og Caféer har sendt et fælles brev til regeringen, hvor de beder om, at virksomheder får op til seks år til at betale gæld tilbage til staten. Det skriver Børsen.

"Vi skal ikke have virksomheder, der består, bare fordi de har statslån. Man kan diskutere, om det skal være tre, fem eller seks år, men så længe, der er nogle incitamenter for at betale tilbage, så bakker vi op om det. Så det er et forsøg på at skabe en balance mellem alle hensyn," siger Emil Fannikke Kiær, politisk direktør i DI, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Hunde gav færre men dyrere skader i 2020

Der blev anmeldt færre skader, som hunde stod bag, i 2020, end der gjorde året forinden. Til gengæld måtte forsikringsselskaberne betale mere i erstatning for skaderne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs