FinansWatch

Rentemelding fra ECB følger nyligt udmeldt strategi

Den Europæiske Centralbank har holdt fast i sine renteniveauer og sit opkøbsprogram, og det er i tråd med en nyligt udmeldt strategi.

Christine Lagarde er centralbankchef i ECB. | Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS / X00446

Det var uden de store overraskelser, da Den Europæiske Centralbank, ECB, torsdag eftermiddag offentliggjorde resultatet af juli måneds rentemøde.

Renterne fastholdes på de rekordlave 0,5 pct., mens inflationsprognosen følger de meldinger, der blev annonceret tidligere på måneden som en del af centralbankens nye strategi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs