FinansWatch

Brian Mikkelsen: Grøn skattereform er næste skridt i klimakampen

Hvis dansk erhvervsliv for alvor skal kunne bidrage til en af danmarkshistoriens største klimaambitioner, kræver det handling. Næste skridt vil være en reform, der mindsker usikkerheden for danske virksomheder, siger direktøren for Dansk Erhverv.

Danske virksomheder mangler afklaring, hvis de skal spille en mere aktiv rolle i den danske klimakamp, lyder opråbet fra Dansk Erhverv. | Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix | Collage: Peter Thomsen

Hvis erhvervslivet skal have muligheden for at sætte alvorligt blus under de danske klimaambtioner, kræver det handling – og snart.

Sådan lyder meldingen fra adm. direktør i brancheorganisationen Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister, Brian Mikkelsen, der peget på at næste skridt i klimakampen skal være i form af implementeringen af en grøn skattereform.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs