FinansWatch

Johnson kommer til middag i EU med et fatalt brexit lurende

Det er ved at være sidste chance for at nå en brexitaftale. Nu rejser den britiske premierminister til Bruxelles for at forsøge at få en aftale på plads.

Storbritanniens premierminister forsøger nu at få en brexitaftale på plads. | Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Den britiske regering oplyser, at premierminister Boris Johnson onsdag rejser til Bruxelles for at mødes med EU's kommissionsformand, Ursula Von der Leyen, over en middag i et forsøg på at finde en handelsaftale mellem EU og Storbritannien.

Det kan være en sidste mulighed for at blive enige. Lykkes det ikke, vil der over en bred front vokse toldmure op mellem EU og Storbritannien 1. januar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs