FinansWatch

EU-Kommissionen vil rydde op i bankernes dårlige lån

Frygt for en kreditkrise har fået EU-Kommissionen til at forberede et udspil til, hvordan man kan fjerne dårlige lån fra bankernes balancer. Det er en god nyhed, men ikke nødvendigt i Danmark, lyder det fra Finans Danmark.

EU's nye finanskommissær står i spidsen for en strategi for behandling af dårlige lån. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Sporene fra den seneste finanskrise skræmmer, så denne gang vil man være i god tid. EU-Kommissionen vil sikre, at bankerne kan få dårlige lån af deres balancer, inden de tynger bankerne så meget, at de dårlige lån bliver til en decideret kreditkrise.

Det fortalte Mairead McGuinness, der er EU-kommissær med ansvar på det finansielle område, på en pressebriefing tirsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs