FinansWatch

Brexitaftale er kommet et skridt nærmere

Storbritannien og EU er igen nået til enighed om den såkaldte udtrædelsesaftale, som definerer, hvordan Storbritannien forlader EU. Den kommende handelsaftale er dog endnu ikke på plads.

Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, tager til Bruxelles for at forhandle om brexit. | Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP / AFP

Efter nogle måneders skærmydsler om, hvordan man skal tolke den såkaldte udtrædelsesaftale for Storbritannien, er parterne nu nået til enighed igen. Det skriver Maroš Šefčovič, der er vicepræsident i EU-Kommissionen, på Twitter.

Udtrædelsesaftalen har defineret de betingelser, Storbritannien forlod EU på, og den skulle blandt andet sikre, at forholdet mellem Irland og Nordirland fastholdes i den såkaldte Good Friday-aftale. Den skal altså ikke forveksles med aftalen om, hvordan det fremtidige forhold skal se ud, for handelsaftalen er endnu ikke på plads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs