FinansWatch

Nets oplever stigning i kundehenvendelser efter Wirecard-skandale

Den nordiske betalingskæmpe har oplevet, at et stigende antal tyske forretninger har henvendt sig, efter at konkurrenten Wirecard er kommet i problemer.

Foto: PR/Nets

Skandalen i Wirecard har fået usikkerheden til at brede sig på det tyske betalingsmarked, og det har ført til flere kundehenvendelser i Nets-koncernen.

Det skriver den nordiske betalingskæmpe i et svar til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Egeriis: Det går den rigtige vej for Asset Management

For første gang i flere år, oplever Danske Bank, at der netto ryger penge ind detailfondene i Danmark. Bankens adm. direktør, Carsten Egeriis, forventer, at det vil hjælpe, at bankens rådgivere nu får mere tid til at tale investeringer med kunderne efter at bankens skandaler har fyldt meget i kontakten med kunderne.

Tilsynsdirektør: Vi får en vanskelig diskussion til efteråret

Finanstilsynets direktør, Jesper Berg, ser ind i et vanskeligt efterår med ny EU-regulering, et brandvarmt boligmarked og ophedet debat om, hvem der overtage de coronaramte virksomheders gæld. FinansWatch taler med Jesper Bergs om udfordringerne i andet halvår.

Flere EU-lande roser nye hvidvaskforslag

Der er bred opbakning til EU-Kommissionens forslag om at skabe et fælleseuropæisk hvidvasktilsyn blandt medlemslandene forud for, at forhandlingerne om lovpakken går i gang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs