FinansWatch

Justering af Blackstone-indgreb er godt nyt for danskernes pensionsopsparinger

Konsekvenserne bliver mindre for de danske pensionsselskaber, hvis boligminister Kaare Dybvad (S) får gennemført sit reviderede lovudspil - det såkaldte Blackstoneindgreb.

Foto: Andreas Merrald

Værditabet på udlejningsejendomme bliver mindre end først antaget, hvis boligminister Kaare Dybvads (S) reviderede boligudspil, det såkaldte Blackstone-indgreb, bliver til virkelighed. Det skriver Berlingske.

Kaare Dybvad vil ikke give et konkret bud på, hvor meget udlejningsejendommene, der er en fast bestandel af danske pensionsselskabers portefølje, vil falde i værdi som følge af indgrebet.

"Vi ved godt, at der kan være usikkerheder, og derfor har vi i denne ombæring ikke lyst til at komme med en samlet procentsats, men det er i hvert fald under de 10-15 pct., vi tidligere har meldt ud," siger han til Berlingske.

Brancheforening: Blackstone-indgreb vil gå hårdt udover pensionsformuen

 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs