FinansWatch

Flertal på borgen støtter nu nye revisionskrav

Efter kritik fra flere sider er en række partier blevet enige om, at der skal ses på kravene til, hvornår virksomheder skal igennem revision.

Foto: PR

Der er for mange små, danske virksomheder som kan gå under radaren, når det kommer til revision. Og de mange tabte skatteindtægterne på virksomhedernes revisorundragelse har fået flere på Christiansborg til at melde sig positive for at kigge på en stramning af revisionskravene til danske virksomheder. Efter Dansk Folkeparti har tilsluttet sig skaren, er der kommet flertal for at stramme lovgivningne.

Det skriver Finans.

”Vi skal have rykket grænsen for, hvornår der er revisionspligt. Det er ikke for at genere virksomhederne, men der har været så mange sager med momsgab og skattegab og små selskaber, der er blevet misbrugt til snyd og humbug,” siger Lisbeth Bech Poulsen, erhvervsordfører i SF.

Partiernes villighed til at kigge på revisionskravene kommer i hælene på en kritisk rapport fra Rigsrevisionen tidligere på måneden, hvor både Erhvervs- og Skatteministeriet blev kritiseret for hele forløbet omkring denne seneste lempelse af revisionspligten i 2013.

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs