FinansWatch

Regulering

Brexit: Optimismen spirer – nu handler det om at holde momentum

ANALYSE: Forhandlingerne mellem EU og Storbritannien om et fremtidigt forhold er atter en gang coronaramt i seriøs overtid, men tonerne omkring forhandlingerne er alligevel mere optimistiske end længe, selvom det endnu ikke skal ses som er garanti for en aftale.

Pensionskommission er nu fuldtallig

Regeringen og forligspartierne har nedsat en kommission, der skal sikre, at pensionsreglerne tilskynder folk til at blive længere på arbejdsmarkedet. Nu er alle medlemmerne udnævnt

Brexit: Der skal ske noget i denne uge

Efter et par ugers intense forhandlinger omkring det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien, er vi i denne uge der, hvor vi skal begynde at se i det mindste i overskriftsform konturerne af en aftale, hvis det stadig skal være realistisk at nå i mål. Deadlinen for en endelig aftale er dog stadig elastisk.

EU-budget på plads – næsten

Efter flere måneders tovtrækkeri blev EU-Parlamentet endelig enig med EU’s tyske formandskab om en aftale for unionens næste syv-årige budget tirsdag, men det betyder ikke, at vejen til den store genopretningsfond, der skal hjælpe Europa videre i coronakrisen er fuldstændig fri endnu. En detalje kan blive vigtig for den gigantiske obligationsudstedelse, som er på vej.

Særligt værn hos danske banker får branchen til at skille sig ud

Det har traditionelt været meget mere udbredt at have stemmeretsbegrænsninger i danske banker end hos udenlandske kolleger, fortæller professor Jesper Rangvid i et interview FinansWatch. Det samme billede har tegnet sig, når man har set på resten af det danske erhvervsliv.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere