FinansWatch

Regulering

Konkurrenceråd tror på fagforeningers brud med egne pensionskasser

Arbejdsmarkedets parter kan ende med at undergrave de pensionsselskaber, som de selv har skabt via overenskomsten, hvis de følger Konkurrencerådets opfordring om at konkurrenceudsætte ordningerne. Alligevel tror rådets formand, Christian Schultz, at det er realistisk at få parterne med på idéen.

Radikale ærgrer sig over sammenbrud i forhandlinger om kviklån

De Radikales erhvervsordfører kalder det "megaærgerligt", at forhandlingerne om øget regulering af kviklån er brudt sammen. Ifølge ordføreren er der aktører i forligskredsen, der har fået kolde fødder, når det gælder grænsen for et loft over de årlige omkostninger.

Manglende alarmsystemer i Danske Bank fik tilsynet op i det røde felt

Finanstilsynet frygter for selve tilliden til det finansielle marked efter en inspektion hos flere værdipapirhandlere. Tilsynet vil derfor undersøge, om uhæderlige handlere direkte har misbrugt, at markedsovervågningen i nogle tilfælde har været helt fraværende i Danske Bank.

Politisk opbakning til afklaring om negative renter breder sig

Flere af partierne, som stod bag det oprindelige gebyrloft på almindelige indlånskonti, melder nu ud, at de vil have afklaring om lovligheden af negative renter. En af bankdirektørerne, som har varslet de negative renter, føler sig sikker på, at der bliver fundet en løsning.

Medie: Kviklånsindgreb lander onsdag

Der ser ud til at lande et kompromis i den lette ende af, hvad regeringen havde lagt op til i sit oprindelige udspil til et indgreb over for kviklånsfirmaer.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere