FinansWatch

Ny realkreditspiller når første mål i pengejagt

Boligejernes Realkredit, der vil udfordre de etablerede aktører på realkreditmarkedet, har en måned før tid indsamlet det første nødvendige pengebeløb for at komme videre med projektet, skriver Børsen.

Foto: PR

Første mål er nået for den nye udfordrer på realkreditmarkedet, Boligejernes Realkredit. Det skriver Børsen.

Det nye selskab er således nået i mål med at rejse 500.000 kr. – helt præcist er det blevet til 558.000 kr. – via crowdfunding, hvor der har været mere end 1550 donationer. Og målet er faktisk nået en måned inden den opsatte deadline.

"Hvis vi ikke kunne indsamle pengene, ville vi stoppe. Så det har været helt afgørende for projektet, at vi kunne skaffe de her penge. Med 50-100 donationer havde vi ikke haft den brede opbakning, som vi håbede på, så vi er meget glade for, at pengene er fordelt på mere end 1500 donationer," siger Wagn Erik Nørgaard, formand for Boligejernes Realkredit, til avisen.

De indsamlede penge skal bruges til at oprette en fond, der skal eje realkreditselskabet. Nu er planen, at der skal udarbejdes en ansøgning til Finanstilsynet, hvorefter der igen skal skaffes penge hos private investorer – denne gang 5 mio. kr.

Boligejernes Realkredit meget tæt på første mål

Ejendomsmæglerboss jubler over forslag i realkreditrapport

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere