FinansWatch

Medie: Nykredit-ejere skal stå klar til "børs-go" i november

Medlemmerne af Foreningens Nykredits repræsentantskab skal reservere en bestemt dag i slutningen af november, hvor de muligvis skal sige endelig "go" og skyde børsnoteringen af Nykredit i gang, erfarer Finans.

/ritzau/Jens Dige
Foto: /ritzau/Jens Dige

Den 23. november fra kl. 15 skal de 104 medlemmer af Foreningens Nykredits repræsentantskab stå klar til endelig at sige ja til en børsnotering af Nykredit. Det har Foreningen Nykredits direktør, Louise Mogensen, varslet i email til medlemmerne, erfarer Finans, som er i besiddelse af mailen.

I mailen skriver Mogensen, at på repræsentantskabsmødet i marts blev medlemmerne oplyst om, hvordan en børsnoteringsproces kan forløbe, ligesom det på mødet blev nævnt, at der kan blive behov for et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.

"På den baggrund beder sekretariatet jer om at reservere torsdag den 23. november 2017 kl. 15 i jeres kalendere. Det understreges, at mødet ikke nødvendigvis afholdes, men at der er tale om en reservation af tidspunktet af hensyn til jeres planlægning," lyder det fra direktøren i mailen.

Som Finans bemærker, har repræsentantskabet allerede en gang sagt ja til børsnoteringen, men beslutningen er så vidtgående, at formand Nina Smith ønsker opbakningen genbekræftet.

Til FinansWatch fortalte topchef i Nykredit, Michael Rasmussen, i går, at han holder fast i den oprindelige udmelding fra februar 2016 om, at en børsnotering af Nykredit skal ske inden for 12-24 måneder. Men han ville ikke konkretisere tidspunktet.

”Vi er nu 14-15 måneder fremme, og det (udmeldingen, red.) står jeg ved. Jeg sagde i februar, at vi kan ikke forvente, at det bliver i år, og det står jeg ved,” siger han om børsplanerne.

Forsiden lige nu

PFA sælger stort domicil i Esbjerg

Pensionsselskabet PFA sælger domicil på 5800 kvm til velhaveren Erik Bank Lauridsen i millionhandel. Ejendommen skal laves om til moderne boliger.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere