Kritisk realkreditforening kæmper med faldende medlemstal

Foreningen Fair Bidragssats har mistet næsten 2000 medlemmer, fortæller ny bestyrelsesformand til Børsen.

Da den kritiske realkreditforening Fair Bidragssats havde mest medvind, var der 2700 betalende medlemmer. Men foreningen, som opstod i kølvandet på diskussionen om stigende bidragssatser, er i dag nede på omkring 800 betalende medlemmer. Det skriver Børsen.

Oplysningerne kommer fra Chresten Heesgård, som er medstifter af foreningen, og som er tilbage som bestyrelsesformand i foreningen efter generalforsamlingen søndag. Han aføser Flemming Trap, som kun nåede at være formand i et lille halvt år, men som nu er kasserer i foreningen.

Chresten Heesgård forklarer nedgangen i antallet af betalende medlemmer med, at foreningen ikke har været gode nok til at forklare, hvorfor den stadig er relevant.

"Vi er jo glade for vores medlemmer, men foreningen blev stiftet hurtigt og skulle have penge i kassen for at kunne støtte en række initiativer. Det har været svært, fordi foreningen stadig er i en barselsfase. Men jeg er sikker på, at vi har det hold, der kan køre den videre som en helstøbt forening," udtaler han til Børsen og fortæller, at foreningen blandt andet satser på at lave lokalgrupper rundt om i landet, som skal sikre, at foreningen kommer tættere på medlemmerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også