FinansWatch

Realkredittens bidragsindtægter rundede 20 mia. kr. i 2016

Bidragsindtægterne i realkreditinstitutterne Totalkredit, Nykredit Realkredit, Realkredit Danmark, Nordea Kredit og BRF Kredit har rundet 20 mia. kr., viser en opgørelse fra Børsen.

Foto: Arkiv: Polfoto/Ivan Riordan Boll

Realkreditinstitutternes bidragsindtægter har rundet et lettere magisk tal.

Ifølge en opgørelse fra Børsen rundede indtægterne hos Totalkredit, Nykredit Realkredit, Realkredit Danmark, Nordea Kredit og BRF Kredit 20 mia. kr. i 2016. Dermed er de samlede bidrag siden 2011 steget med 64 pct., skriver avisen.

Sidste års store debat om stigende bidragssatser blev startet af Nykredit, som hævede priserne, inden næsten alle andre realkreditinstitutter fulgte efter. Kun BRF Kredit har holdt priserne i ro, ligesom selskabet siden 2011 kun har hævet priserne med 38 pct., mens de øvrige instutterne har øget priserne med mellem 65 pct. og 129 pct.

"Vi har ikke hævet priserne i samme grad som konkurrenterne. Vi har en beslutning om, at vi vil være skarpe der. Den har vi udlevet ved ikke at hæve vores bidragssatser, hvilket betyder, at stigningen i vores samlede bidragsindtægter er lavere end vores konkurrenters," udtaler Carsten Tirsbæk Madsen, adm. direktør i BRF Kredit, til Børsen.

 

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere