FinansWatch

Totalkredit sløjfer prisstigning hos utilfreds kunde

En vred kunde trak Totalkredit i Realkreditankenævnet for at få stoppet stigningen i bidragssatserne. Totalkredit har indgået forlig og har droppet prisstigningen.

Det kan i nogle tilfælde lade sig gøre at slippe for den stigning på bidragssatsen, som rigtig mange realkreditkunder har oplevet. Det skriver Berlingske Business.

Avisen beskriver et ægtepar, som klagede til Realkreditankenævnet over prisstigningerne. Totalkredit ville hæve bidragssatsen fra 0,8 til 1,85 pct. Parret klagede over, at den mulige prisstigning ikke fremgik tydeligt af salgsmaterialet fra banken. Men inden der kom en afgørelse fra ankenævnet, tilbød Totalkredit at sløjfe prisstigningen, hvis sagen blev droppet.

"Vi har lavet bidragsstigninger sidste år, og det afføder selvfølgelig nogle klager. Men vi har vel en 10-15 ankenævnssager om året blandt vores 550.000 kunder. Og der er ikke nogen sager, hvor vi siger, at det var forkert at lave bidragsjusteringen. Hvis vi har indgået et forlig, så er det, fordi sagsbehandlingen ikke var god nok. Kunderne skal ikke have en dårlig oplevelse. Vi bestræber os på at give kunderne en god oplevelse hos os," siger adm. direktør i Totalkredit Troels Bülow-Olsen til Berlingske.

Ifølge Realkreditankenævnet er det netop manglende rådgivning om mulige prisstigninger, der skal til, før man eventuelt ville kunne få medhold.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs