FinansWatch

Prisen for at eje bolig i Storkøbenhavn nærmer sig rekord

En blanding af stigende renter og højere købspriser er igang med at sende den såkaldte boligbyrde, der repræsenterer prisen på at eje en bolig, mod rekord i Storkøbenhavn viser nye tal.

De københavnske ejerlejligheder nærmere sig tidligere tiders niveau, når det kommer til boligbyrde. | Foto: Peter Hove Olesen

Ikke siden lige før finanskrisen har det været dyrere at eje enten et parcelhus eller en ejerlejlighed i området omkring hovedstaden, viser nye bolig- og afdragsbyrdeberegninger fra Realkredit Danmark.

I hovedstaden er den såkaldte boligbyrde 7 pct. over det historiske gennemsnit i Storkøbenhavn, når det gælder parcelhuse, mens ejerlejligheder i København nu er hele 25 pct. over gennemsnittet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs