FinansWatch

Europæisk banktilsyn lover ro om dansk realkredit

De fælleseuropæiske regler for den finansielle sektor kommer ikke til at gå ud over realkreditten, forsikrer José Manuel Campo, der er formand for EBA.

Formanden for det europæiske banktilsyn, José Manuel Campa, lover at have realkreditten for øje i fremtidig regulering. | Foto: Jens Dresling

Når der i fremtiden kommer ny finansregulering fra EU, behøver dansk realkredit ikke at bekymre sig for, om det bliver implementeret uden hensyn til den særlige, danske model. Det siger José Manuel Campa, formand for det europæiske banktilsyn, EBA, til Børsen.

“Min bestyrelse kender i høj grad det særlige danske obligationsmarked, og det danske finanstilsyn har været dygtige til at fortælle os, hvorfor det ikke udgør en risiko for den finansielle stabilitet eller for den frie markedskonkurrence,” siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs