FinansWatch

De kloge hoveders boligspådomme slog gevaldigt fejl inden coronakrisen

I 2019 talte økonomer om, at boligmarkedet var toppet, og inden coronakrisen blev der advaret om prisfald helt ind i 2021. Men hvor 2019 forløb uden store prisstigninger, har billedet siden ændret sig.

Foto: Jens Dresling

Curt Liliegreen klikker sig ind på Danmarks Statistiks hjemmeside for at danne sig et overblik over den historiske udvikling i boligpriserne.

"Konklusionen er, at ham med brillerne havde ret," siger direktøren i Boligøkonomisk Videncenter under Realdania med et glimt i øjet om sin egen forudsigelse af boligmarkedets tilstand fra marts 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs