FinansWatch

Antallet af indhentede lånetilbud fortsatte på højt niveau

Boligkøbere og -byggere indhentede knap 10.000 lånetilbud i april. Det samlede antal af lånetilbud var fortsat højt, men ikke på rekordniveau, fordi lysten til at konvertere er aftaget.

Der var fortsat høj aktivitet på boligmarkedet i april, hvor der blev indhentet godt 9800 lånetilbud til køb og byggeri af boliger. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Godt 9800 lånetilbud blev indhentet i april af danskere, der ville købe eller bygge bolig, viser tal fra Finans Danmark. Det er det højeste antal for en april måned, siden Finans Danmark begyndte at foretage opgørelsen i oktober 2017.

Antallet af lånetilbud til boligkøb og nybyggeri er knap 60 pct. højere end i april sidste år og 21 pct. over niveauet fra april 2019, hvor der blev indhentet godt 8100 lånetilbud til køb eller byggeri af bolig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs