FinansWatch

Antallet af indhentede lånetilbud fortsatte på højt niveau

Boligkøbere og -byggere indhentede knap 10.000 lånetilbud i april. Det samlede antal af lånetilbud var fortsat højt, men ikke på rekordniveau, fordi lysten til at konvertere er aftaget.

Der var fortsat høj aktivitet på boligmarkedet i april, hvor der blev indhentet godt 9800 lånetilbud til køb og byggeri af boliger. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Godt 9800 lånetilbud blev indhentet i april af danskere, der ville købe eller bygge bolig, viser tal fra Finans Danmark. Det er det højeste antal for en april måned, siden Finans Danmark begyndte at foretage opgørelsen i oktober 2017.

Antallet af lånetilbud til boligkøb og nybyggeri er knap 60 pct. højere end i april sidste år og 21 pct. over niveauet fra april 2019, hvor der blev indhentet godt 8100 lånetilbud til køb eller byggeri af bolig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs