FinansWatch

Her er de to realkreditselskaber som tager markedsandele

Jyske Realkredit fortsætter med at æde sig ind på konkurrenterne, viser FinansWatchs opgørelse. Men for første gang i flere år har den samlede Nykredit-koncern vundet markedsandele, selvom udlånet i Nykredit-delen fortsætter med at skrumpe.

Camilla Holm, adm. direktør i Totalkredit. | Foto: PR

Jyske Realkredit fortsætter med at tage markedsandele, ligesom det er sket hvert år siden realkreditselskabet, der tidligere hed BRF Kredit, i 2014 fusionerede med Jyske Bank. Det er sket på bekostning af Realkredit Danmark, Nordea Kredit og Nykredit, som også tæller datterselskabet Totalkredit, der er den største udlåner til de danske boligejere.

Mens Totalkredit gennem årene har taget markedsandele, så har det ikke været nok til at opretholde den samlede Nykredit-koncerns markedsandel - før altså i 2018, hvor koncernen sammen med Jyske Realkredit tager markedsandele fra Danske Banks Realkredit Danmark og Nordea Kredit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs