FinansWatch

Realkreditinstitut springer fra nummer sjok til toer i medarbejderimage

Efter to år i bund, når det gælder medarbejderimage blandt landets fire største realkreditinstitutter, springer Nykredit ind på en andenplads. En massiv investering i ledelse er en del af forklaringen, lyder det fra Nykredit.

Nykredits Glaskuben, en af Københavns største kontorbygninger, ligger på Kalvebod Brygge ud mod Københavns Havn. | Foto: Stine Bidstrup/Polfoto (arkiv)

For to år siden lå Nykredit i bund på medarbejderimage. Det skete efter et år med besparelser, en stor fyringsrunde og en landsdækkende bidragsballade.

Meget er ændret siden, og det bringer Nykredit ind som nummer to blandt landets fire største realkreditinstitutter i FinansWatchs Medarbejderimage 2018, der er foretaget i samarbejde med analysevirksomheden Wilke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs