FinansWatch

Forbrugerrådet: Høje flyttepriser i realkreditten gør at priserne kun kan stige

Trods politiske initiativer er omkostningerne ved at flytte realkreditinstitut fortsat så store, at det tager 7-10 år, før det er tjent hjem at skifte til et billigere realkreditinstut. Det viser nye beregninger fra Forbrugerrådet Tænk, som mener, det ødelægger konkurrencen og resulterer i, at priserne kun kan gå op. Rådet ser kun en udvej: Politikerne må på banen igen.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov

Forbrugerrådet Tænk har regnet på, hvad det koster at skifte realkreditinstitut. Og selvom der kommet politiske indgreb, siden FinansWatch for snart to år siden lavede en lignende prissammenligning, så er konklusionen fortsat den samme. Det kan ikke betale sig at skifte realkreditinstitut.

Forbrugerrådet Tænks nye beregninger tager udgangspunkt i et fastforrentet 2 pct. lån på 2,5 mio. kr., og de viser, at det koster fra 12.580 kr. op til 26.630 kr. at skifte realkreditinstitut, alt efter hvilket realkreditinstitut man skifter fra og til, og den udgift skal spares hjem, før skiftet begynder at kunne betale sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs