FinansWatch

Fald i overtagne ejendomme

For første gang siden finanskrisens indtog på boligmarkedet melder Realkreditforeningen nu om et fald i tilgangen af overtagne ejendomme.

Tredje kvartal bød på en knækket kurve på boligmarkedet. Realkreditforeningen har meldt ud, at antallet af overtagne ejendomme faldt med små 10 procent eller med 61 boliger.

Det er første gang, at antallet af overtagne ejendomme direkte falder siden finanskrisens start i 2008. Faldet dækker over, at realkreditsektoren kun har overtaget 157 nye ejendomme, men til gengæld i samme periode har fået solgt 218 ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs