FinansWatch

Danske: Kun dyb recession kan rokke ved realkredit-ratings

Hos Danske Markets vurderer man de danske realkreditobligationer som særdeles robuste trods Moody´s nedgradering i fredags. Kun fortsat sløve danske BNP-tal kan give yderligere turbulens.

Hos Danske Markets i Laksegade i det indre København ryster man ikke på hånden over Moody´s tekniske nedgradering i fredags, hvor de danske realkreditobligationer fik en lille ridse i lakken, fordi kreditvurderingsinstitutter er nervøs ved den store andel af flekslån hos de danske boligejere.

Specifikt ser Moody´s en øget refinansieringsrisiko i det danske realkreditmarked, fordi rigtig mange boligejere i sagen natur skal have refinansieret deres lån, netop fordi de kører med en variabel rente af tidsmæssig kort varighed. Men fredagens ændring fra Moody´s var en enkeltstående begivenhed, lyder vurderingen fra senioranalytiker hos Danske Markets, Gustav Smidth.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs