FinansWatch

Politikere skyder Realkreditrådets forslag ned

Politikere fra begge sider af folketingssalen er meget skeptiske i forhold til, at statskassen skal betale regningen, når pantebreve skal tinglyses i forbindelse med at sprede fleksauktioner over hele kalenderåret.

Foto: Henrik Sørensen

At dømme ud fra de første politiske reaktioner, så lugter det af en kold skulder til Realkreditinstitutterne, der godt vil have, at politikerne tager sig af den regning, det koster at tinglyse titusindvis af ”gamle” pantebreve, som er en nødvendighed, hvis de danske rentetilpasningsobligationer skal kunne fornyes året rundt.

Ane Arnth Jensen siger i denne artikel til FinansWatch, at Realkreditrådet nu tager det politiske arbejdstøj på, så man får sikret sig det politiske mandat til at kunne sprede fleksauktionerne ud over hele året, hvilket vil betyde, at den nationaløkonomiske risiko formindskes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Tysk finanstilsyn vil gå undercover som mystery shopper

Fra 2022 vil det tyske finanstilsyn foretage skjulte testkøb for at finde ud af, hvordan kunderne oplever deres interaktion med banker, forsikringsselskaber og investeringsselskaber. De første emner for undercover-undersøgelserne er allerede fastlagt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs