FinansWatch

Realkredit Danmark vil benytte 70 årige pantebreve

Realkredit Danmark vil i forbindelse med sit nye Flexlife-produkt begynde at benytte 70-årige pantebreve. Fremover forventer RD også at benytte det lange pantebrev til andre lånetyper. Det skriver Finans.

Carsten Nøddebo, adm. direktør for Realkredit Danmark. Foto: RD

I forbindelse med lanceringen af det nye boliglån Flexlife, vil Realkredit Danmark benytte 70-årige pantebreve mod den normale løbetid på 30 år. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Den længere løbetid betyder, at boligejeren vil kunne konvertere et lån som eksempelvis har løbet i fem år til et nyt 30- årigt lån uden at skulle tinglyse et nyt pantebrev.

I første omgang er der tale om flekslån bag Flexlife, men fremover kan 30-årige fastforrentede lån også blive omfattet af det nye 70-årige pantebrev.

”Vi skal begynde et sted, og vi har valgt at starte med flekslån, fordi vi tror, interessen er størst her. Men jeg kan bekræfte, at det nye Flexlife-pantebrev giver mange nye muligheder, men vi har på nuværende tidspunkt ikke taget stilling til hvilke andre lånetyper, der eventuelt vil komme på banen,” siger adm. direktør for Realkredit Danmark Carsten Nøddebo.

BRF Kredit går i klinch med Realkredit Danmark om "nyskabende" lån

Realkredit Danmark lancerer ny type boliglån

Forsiden lige nu

Letland suspenderer korruptionsanklaget centralbankchef

Den korruptionsanklagede lettiske centalbankchef, Ilmārs Rimšēvičs, er blevet suspenderet fra sin post. Der er desuden kaldt en vikar ind til det næste møde i ECB's styrende råd, hvor Rimšēvičs også har en plads.

BRF henter størstedelen af lån til private som bankboliglån

Boligejerne i Jyske Bank-koncernen vælger i langt højere grad bankboliglån end de traditionelle realkreditlån, fortæller BRF Kredits adm. direktør Carsten Tirsbæk Madsen. Fremadrettet ventes udlånsvæksten at aftage, dog med fortsat størst vækst i belåning af ejerboliger - også selvom der ikke kan hentes flere lån i Totalkredit.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere