FinansWatch

Realkredit Danmark skifter ud i bestyrelsen

Danske Bank-topchef er én af to, der træder ud af Realkredit Danmarks bestyrelse.

Glenn Söderholm, bankdirektør i Danske Bank, er indstillet til at træde ind i Realkredit Danmarks bestyrelse | Foto: PR/Danske Bank

To Danske Bank-chefer forlader bankens realkreditinstitut, Realkredit Danmarks, bestyrelse, og to nye træder til, fremgår det af en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Realkredit Danmark.

Carsten Egeriis, der i april afløste Chris Vogelzang som topchef i Danske Bank, træder sammen med Claus Harder, chef for Markets & Transaction Banking, ud af bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs