FinansWatch

Nykredit vil have partnere med på notering

Når Nykredit snart skal vælge, hvem der skal stå for finanskoncernens børsnotering, kan bankerne i Totalkredit-samarbejdet få en rolle.

Foto: DIGE JENS

Bankerne i Totalkredit-samarbejdet har en chance for at få et stykke af kagen, når Nykredit skal vælge, hvem der skal stå for finanskoncernens børsnotering. Dette kan evt. ske ved at partnerbankerne får lov til at sælge Nykredit-aktierne gennem deres filialer. Det skriver Børsen.

"Vi er meget glade for det gode samarbejde med vores partnere, og derfor vil det være naturligt at inddrage dem. Det er dog for tidligt at sige noget om, hvordan det arbejde struktureres," siger Jens Theil, pressechef i Nykredit, til Børsen.

Totalkredit er et samarbejde mellem 60 banker, og blandt de største af dem har både Sparekassen Kronjylland, Ringkjøbing Landbobank, Nordjyske Bank og Arbejdernes Landsbank udtrykt interesse for at komme til at spille en eller anden rolle i Nykredits børsnotering.

Børsen erfarer, at der er deadline for indsendelse af ansøgninger for at stå for børsnoteringen i næste uge.

Nykredit rækker ud efter Totalkredit-banker

Nykredit i fuld sving med forberedelse til børsnotering

Forsiden lige nu

Hvidvask-samråd bød på nye oplysninger – og nye spørgsmål

Efter at nye oplysninger kæder Danske Banks estiske filial sammen med en sag om nordkoreansk våbensmugling, opfordrer erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) Finanstilsynet til at genåbne hvidvasksagen. Samtidig vil SF's erhvervsordfører stille nye spørgsmål på nyt samråd efter sommerferien.

Advokat om PSD2: Det vil være et "moving target" i mange år

Betalingstjenstedirektivet PSD2 er et "moving target," hvor de nærmere regulatoriske detaljer vil fortsætte med at rykke sig i de kommende år. Det er en ny udtalelse fra generaladvokat ved EU-Domstolen et eksempel på, skriver advokat Annette Printz Nielsen i en ny klumme.

Jyske Bank fjerner næsten alle bankboliglån fra hylderne

Jyske Bank fjerner alle bankboliglån fra hylderne med undtagelse af to. Det betyder samtidig, at banken skuer ned for brugen af den fælles funding, der har mødt kritik fra Finanstilsynet. Noget af den frygt, som tilsynet har haft, fordamper simpelthen af sig selv, siger Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, til FinansWatch.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere