FinansWatch

Medie: Nykredits store it-projekt er forsinket

Stor it-satsning fra Nykredit og Totalkredit-bankerne er blevet forsinket, og nøgleperson hos realkreditkæmpen er samtidig stoppet, skriver InsideBusiness.

/ritzau/Jens Dige
Foto: /ritzau/Jens Dige

Nykredit og Totalkreditbankernes store it-projekt – Ny Realkreditplatform – har problemer med tidsplanen. Det skriver InsideBusiness.

Udviklingen af platformen, som skal konkurrere mod blandt andet Danske Banks boligplatform Sunday og BRFKredits Bedste Lån, omfatter udviklingssamarbejder med tre bankcentraler (SDC, BEC og Bankdata) og er yderst kompleks. Derfor er den blevet forsinket, så det tidligst bliver færdigt i begyndelsen af 2018, skriver branchemediet, som refererer til et internt møde forrige uge.

”Der har været udfordringer – udfordringer, som vi har stor erfaring med at debattere og løse i en åben og fælles dialog. Nogle afklaringer har taget længere tid end forventet, og det er derfor korrekt, at vi ikke følger vores første tidsestimat. Det er dog ikke usædvanligt i komplekse it-projekter,” bekræfter Totalkredits direktør, Troels Bülow-Olsen, over for InsideBusiness.

Mediet skriver desuden, at projektet også er ramt på personalesiden. Først røg koncerndirektør Bente Overgaard ud, da man hentede den tidligere departementchef i Finansministeriet og Nordea-chef, David Hellemann, ind i ledelsen, og i januar forlod Nykredits CIO, Carsten Smith, så også koncernen.

Forsiden lige nu

Nemid rykker over på mobilen som app

Det er slut med ikke at have adgang til netbanken, hvis du har smidt Nemid-nøglekortet væk. Finans Danmark og det offentlige har nemlig sammen udviklet en app.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere