FinansWatch

Nykredit-chef tilslutter sig plan om ikke at have incitamentsprogram

Der er fuld tilslutning fra Nykredits topchef over udsigten til, at han ikke får aktieoptioner eller bonus ved en børsnotering af Nykredit. Dermod ønsker han ikke at kommentere på kritikken om, at han får et tillæg på 12 mio. kr. for at beholde sit job i 2019. Det skriver Børsen.

Foto: NANNA KREUTZMANN

Nykredits koncernchef Michael Rasmussen kan fuldt ud tilslutte sig beslutningen om, at han ikke får aktieoptioner eller bonus i forbindelse med en børsnotering af Nykredit. Det skriver Børsen.

Efter at det kom frem, at Nykredits topchef Michael Rasmussen hverken får aktieoptioner eller bonus i forbindelse med en børsnotering af realkreditselskabet, men til gengæld får 12 mio. kr. for at beholde sit job i 2019, har debatten raset. Blandt andet mener protestgruppen Consum ikke, at Michael Rasmussen bør få tillægget på de 12 mio. kr.

Det ønsker  Michael Rasmussen dog ikke at svare på, og henviser til Nykredit ejer, Foreningen Nykredit. Derimod vil han godt erklære sig enig i beslutningen om ikke at have optionsprogrammer.

"Beslutningen om ikke at indføre incitamentsprogram, der er relateret til børsnoteringen og aktiekurser for mig og mine kolleger, er en beslutning, jeg fuldt tilslutter mig," siger Michael Rasmussen til Børsen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs