FinansWatch

Ny kritik af Nykredits forhøjede bidragssatser efter Basel-udsættelse

Forbrugerrådet Tænk og Dansk Folkeparti er utilfredse med Nykredits bidragsforhøjelser sidste år, fordi nye kapitalkrav til realkreditten er udskudt. Nykredit afviser derimod, at kommende kapitalkrav var årsag til, at man hævede priserne. Det skriver Berlingske Business.

Nykredits udmelding om bidragsforhøjelser i februar sidste år førte til vrede og proteser. | Foto: Arkiv: Polfoto/Ivan Riordan Boll

Efter at Basel-komitéen i sidste uge udskød de kommende Basel IV-krav, har Nykredit mistet en af sine af vigtigste begrundelser for at hæve bidragssatserne sidste år. Det mener både Forbrugerrådet Tænk og EU-parlamentariker fra Dansk Folkeparti Jørn Dohrmann. Det skriver Berlingske Business.

”De bebudede kapitalkrav til banksektoren fra den magtfulde Basel-komité lader vente på sig, efter anbefalingerne i denne uge blev udskudt på ubestemt tid. Endnu en gang må det efterlade tusindvis af danskere med realkreditlån undrende tilbage,” skriver Jørn Dohmann i et debatindlæg i Berlingske Business.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs