FinansWatch

Nykredits fyringer skal finansiere nye investeringer

Besparelserne fra gårsdagens afskedigelser af 190 Nykredit-ansatte skal være med til at finansiere nye tiltag, siger Nykredits koncernchef Michael Rasmussen. Spørgsmålet om den lukrative fratrædelsesordning for tidligere direktør Bente Overgaard sender han dog videre i systemet. 

Nykredits koncernchef Michael Rasmussen.

Nykredit meldte i går ud, at realkreditkoncernen vil nedlægge 240 stillinger og derfor inden årsskiftet vil vinke farvel til 190 medarbejdere. Det giver Nykredit årlige besparelser for 200 mio. kr., og en del af disse penge skal bruges i at investere i nye produkter og digitale løsninger til kunderne. Koncernchef Michael Rasmussen varsler fortsat yderligere reduktion i medarbejderstaben i de kommende år.

"Vi er nødt til at sikre os meget klart fokus på, at vi ikke bruger en krone mere, end godt er. Det er derfor, vi har gjort dette her. Nogle af de omkostninger, vi sparer, vil blive brugt på investeringer til glæde for vores kunder – det kunne eksempelvis være i udvikling af digitale selvbetjeningsløsninger," siger Nykredits koncernchef Michael Rasmussen til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs