FinansWatch

Nykredit med attraktiv prissætning for fem-årig seniorgæld

BNP Paribas og Nykredit Markets placerer i disse timer nye usikrede 5-årige obligationer for 3,7 mia. kr. i markedet med en prisindikation i den høje ende, erfarer FinansWatch.

Sælgere fra BNP Paribas og Nykredit Markets ringer i øjeblikket rundt for at afsætte en obligationsudstedelse på 500 mio. euro, eller godt 3,7 milliarder kr., for Nykredit Realkredit.

Der er ikke tale om Nykredits traditionelle realkreditobligationer, men om usikret seniorgæld. Seniorgælden kan bruges som supplerende sikkerhed for koncernens mange SDO-udstedelser. Seniorgæld har traditionelt set været en smule billigere for institutterne end de junior covered bonds, der også kan lægges som sikkerhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Omikron sender USA-frygtindeks op

Det såkaldte vix-indeks, der måler frygten på det amerikanske aktiemarked er steget markant de seneste dage, men er dog stadig langt fra da coronafrygten ramte første gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs