FinansWatch

Totalkredit forlænger med håndboldherrerne

Dansk Håndbold Forbund og Totalkredit har indgået en aftale om forlængelse af hovedsponsoratet, så det også gælder for de kommende to år.

Totalkredit skal også i de kommende to sæsoner have sit gule X på maven af de danske håndboldherrer. Realkreditinstituttet oplyser i en pressemeddelelse, at man har indgået en aftale om forlængelse af hovedsponsoratet.

”Som en af Danmarks største sportssucceser har håndboldherrerne givet os stor synlighed, og de seneste tre år har vi opnået en anslået reklameværdi på et trecifret millionbeløb ifølge Promovator. Den eksponering har ikke bare været guld værd for Totalkredit, men også for de 65 pengeinstitutter, som vi samarbejder med i hele landet,” siger Troels Bülow-Olsen, direktør i Totalkredit, i meddelelsen.

Troels Bülow-Olsen fastslår, at man ønsker at være mere end blot logoet på maven, og at man derfor prioriterer at aktivere sponsoratet for at skabe en større opbakning til holdet. Fremadrettet ønsker de at finde nye måder at udfolde sponsoratet på.

Generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen, udtaler:

”Netop det, at vi opfatter hinanden som tætte medspillere, har været af uvurderlig værdi for det hidtidige samarbejde. Totalkredit er i vores univers langt mere end en sponsor og en traditionel samarbejdspartner. De har med enestående dygtighed forstået at aktivere de muligheder, vores samarbejde har lagt op til, og vi ser frem til, at synergien mellem Totalkredit og DHF bliver endnu mere markant.”

Forlængelsen betyder, at samarbejdet strækker sig over yderligere to slutrunder i form af VM i Qatar til januar og EM i Polen året efter.

Forud for forlængelsen har Totalkredit været hovedsponsor for håndboldlandsholdet i tre år.

Bidragsforhøjelser og Jyske Bank-exit luner i Totalkredits kasse

Totalkredit: Derfor får kunderne et værdibevis på 5.000 kr.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs