FinansWatch

Nykredit mister lobbyist til miljøministeren

Nykredits chef for politisk interessevaretagelse, Janne Bram Jensen, skifter job og skal fremover varetage regeringens interesser.

Nykredit mister i dag sin public affairs manager, Janne Bram Jensen, der har varetaget finanskoncernens interesser over for politikere. Hun begynder allerede på mandag som særlig rådgiver for regeringens nye miljøminister, Kirsten Brosbøl, som hun i øvrigt tidligere har været politisk assistent for.

Janne Bram Jensen er uddannet cand. scient. pol. og har også en diplomuddannelse i strategisk kommunikation fra Danmarks Journalisthøjskole og en Master i internationale relationer fra Institut d'Etudes politiques d'Aix-en-Provence.

Hun kom til Nykredit i slutningen af 2012 fra en stilling som politisk konsulent i Dansk Socialrådgiverforening, og har blandt andet også været kampagneleder for Helle Thorning-Schmidts valgkampagne i København.

Indtil Nykredit har fundet en afløser, vil den politiske interessevaretagelse blive varetaget af Jesper Berg, der er underdirektør med ansvar for regulering og rating.

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs