FinansWatch

Analyse: Nykredit kan være klar til at løsne Totalkredit-aftalen – med særlige betingelser

Konkurrencemyndighederne er i løbende forhandlinger med Nykredit om Totalkredit-aftalen, og Nykredit er tilsyneladende klar til at indgå en aftale under særlige betingelser. Svær balancegang for konkurrencepolitiet, skriver FinansWatchs analytiker Jens Chr. Hansen.

Konkurrencestyrelsen skal balancere flere hensyn i behandlingen af Anders Dams klage over Totalkredit-samarbejdet, skriver FinansWatchs analytiker, Jens Chr. Hansen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Fronterne er trukket skarpt op. Et halvoffentligt slag mellem Jyske Bank på den ene side og den formstærke Nykredit på den anden side. Med bankerne i Totalkredit-samarbejdet og de mange hundrede tusinder boligkunder som bytte.

Dommer i det slagsmål er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som i nu over et år har analyseret og arbejdet med at finde en løsning. Kommer der et frivilligt forlig, og det tyder meget på lige nu ifølge FinansWatchs oplysninger, må der forventes at finde afklaring sted i år. Alternativt en konkret dom, men sandsynligvis så først i 2023.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs