FinansWatch

Forenet Kredits formand nægter at modtage ny lønstigning

Står det til et bestyrelsesudvalg i Forenet Kredit, skal bestyrelsen have mere i løn. Formandens løn står til at blive mere end fordoblet, men først når Nina Smith går af, for hun afviser at få en lønstigning.

Nina Smith, der er formand for bestyrelsen i Forenet Kredit, afviser at modtage en lønforhøjelse. | Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

Nykredit-ejeren Forenet Kredit vil give lønstigninger til bestyrelsen. I en indstilling til repræsentantskabet, som FinansWatch har set, har bestyrelsen fået udarbejdet en rapport om, hvorvidt repræsentantskabet og bestyrelsen modtager markedskonforme honorarer.

Konklusionen var, at repræsentantskabets honorar ligger lidt over markedsniveau, mens bestyrelsen til gengæld ligger markant under.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs