FinansWatch

Nykredit-chef sår tvivl om nylig opjustering

Selvom Nykredit i sit halvårsregnskab udtrykker "betydelig usikkerhed" om forventningerne til resultatet, der blev opjusteret for blot en måned siden, så er det endnu for tidligt at nedjustere, siger koncernchef Michael Rasmussen til FinansWatch.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

For blot en måned siden opjusterede Nykredit forventningerne til resultatet for hele året. Og her en måned senere ved offentliggørelsen af halvårstallene, advarer realkreditkoncernen om risikoen for "betydelig usikkerhed" i forhold til resultatet før skat som følge af uro på finansmarkederne.

Men trods den nye usikkerhed om, hvorvidt forventningerne til 2019 kan holde, så ærgrer Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen sig ikke over, at man 16. juli udsendte en opjustering af forventningerne med 750 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs