FinansWatch

Nykredit opjusterer forventningerne med trekvart milliard

Landets største realkreditinstitut opjusterer forventningerne til årets resultat med 750 mio. kr. Årsagerne er flere, heriblandt den rekordstore konverteringsbølge.

Foto: Martin Lehmann

Nykredit opjusterer forventningerne til 2019 med 750 mio. kr. og venter nu et forretningsresultat og resultat før skat i niveauet 7,25 mia. kr. til 7,75 mia. kr.

Opjusteringen skyldes en konsekvens af høj vækst i udlån og formue under forvaltning, stor konverteringsaktivitet samt en meget positiv udvikling i beholdningsindtjeningen som følge af betydelige kursstigninger på beholdningen af blandt andet danske bankaktier, oplyser realkreditkoncernen via fondsbørsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs