FinansWatch

Nykredits koncernchef indledte selv dialogen med Tonny Thierry

Nykredits kommende koncerndirektør Tonny Thierry Andersen har takket nej til andre job, efter at han for et lille år siden stoppede i Danske Bank. Efter en løbende dialog med realkreditkæmpens koncernchef, Michael Rasmussen, stod det klart, at Nykredit ticker de rigtige bokse af hos den tidligere Danske Bank-mand.

Tonny Thierry Andersen.

Siden Tonny Thierry Andersen stoppede i Danske Bank i foråret 2018, har han været i kontakt med headhuntere og virksomheder fra både ind- og udland.

Han har fået tilbud, han har sagt nej til, og i sidste ende var det en dialog over længere tid med Nykredits koncernchef Michael Rasmussen, der resulterede i, at Tonny Thierry Andersen sagde ja til Nykredit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs