FinansWatch

Nykredit-ejer afviser at ville gøre det dyrere at låne i landdistrikterne

Efter Finans har skrevet, at man i Forenet Kredit overvejer at differentiere priserne på at få lån mellem land- og byområder, understreger Nykredit-ejeren, at foreningen går ind for ens priser.

Louise Mogensen, direktør i Forenet Kredit | Foto: PR

Nykredits hovedejer, kundeforeningen Forenet Kredit, afviser at have planer om at prisen på et realkreditlån skal være højere i landdistrikterne end i byområderne. Finans skriver ellers tirsdag aften, at Forenet Kredit efter nytår vil tage hul på debatten om at ændre modellen med ens priser for alle.

Det skulle ske, da kunder i landdistrikterne kan risikere at blive udelukket fra at få et realkreditlån, da man har en solidarisk prisstruktur, hvor alle betaler det samme for samme type lån.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs