FinansWatch

Nykredit kan slå 2018-skøn hvis derivater ikke driller for meget

Det er et udtryk for forsigtighed, når Nykredit i forbindelse med torsdagens kvartalsregnskab valgte ikke at opjustere forventningerne, erkender koncernchef, Michael Rasmussen, over for FinansWatch.

Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen. | Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Nykredit fastholder efter årets tredje kvartal forventningerne for hele året. Men rent faktisk er landets største realkreditkoncern allerede tæt på at være i mål.

Nykredit forventer for hele 2018 at kunne lande et resultat i den øvre ende af mellem 6,5 og 7,5 mia. kr. Og med et resultat før skat på 5,9 mia. kr. efter årets tre første kvartaler, så skal fjerde kvartal lande markant ringere end hidtil. Koncerndirektør Michael Rasmussen erkender over for FinansWatch, at man er forsigtig, og at man måske kan ende med at slå forventningerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs