FinansWatch

Kim Duus stopper efter 23 år i Nykredit

Koncerndirektør i Nykredit, Kim Duus, går på pension næste år, efter hvad der bliver til 23 år i Nykredit-koncernen. Han har ifølge sin kontrakt et opsigelsesvarsel på 12 måneder, men parterne er blevet enige om, at både arbejdsperioden og lønnen stopper før dette.

Kim Duus. | Foto: Nykredit billedaktiv

Nykredit har onsdag meddelt, at Kim Duus, koncerndirektør siden 2009, der blev ansat som adm. direktør i Nykredit Bank tilbage i 1996, stopper i realkreditgiganten i løbet af første halvår 2019.

Nykredit opplyser, at den snart 62-årige direktør selv har valgt at stoppe, og selvom hans kontrakt, som FinansWatch tidligere har skrevet, kræver et opsigelsesvarsel på 12 måneder fra Kim Duus' side, så er der altså tale om, at Kim Duus selv har sagt op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs