FinansWatch

Formand for Nykredit-ejer forudser kampvalg

Mandag udskrives der valg til repræsentantskabet i realkreditkæmpens hovedejer, og formand Nina Smith forventer, at det ender i kampvalg, skriver Børsen.

Foto: ritzau/Thomas Borberg

Der er lagt op til kampvalg, når der skal findes nye medlemmer til repræsentantskabet i hovedejeren bag Nykredit. Det siger formand for Forenet Kredit, Nina Smith, til Børsen.

For selv om Nykredit har droppet de tidligere så kontroversielle planer om en børsnotering efter indlemmelsen af en stribe pensionsselskaber i ejerkredsen i slutningen af sidste år, så forudser formanden alligevel stor interesse for at stille op.

"Jeg tror da, at det kommer til at være kampvalg. Det er godt, hvis mange vil stille op, og vi kommer til at diskutere, hvad vi vil med vores forening i fremtiden," udtaler Nina Smith, der ikke selv er på valg i år, til avisen.

De seneste to år har der ifølge Børsen været kampvalg. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange kandidater, der stiller op til valget i år, som finder sted i København, Nordsjælland samt Vestjylland.

Forsiden lige nu

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere